Diller

Bölümümüzde Boğaziçi Üniversitesinden Sayın Doç. Dr. Ebru KAYA nın sunumlarıyla bir Çalıştay ve Seminer Düzenlendi.

14-15 Aralık tarihlerinde bölümümüzde Boğaziçi Üniversitesinden Doç. Dr. Ebru KAYA hocamızın sunumlarıyla bir çalıştay ve seminer düzenlendi. "Fen Bilgisi Öğretmen Eğitiminde Bilimin Doğası:Karşılaştırmalı Araştırma ve Geliştirme Projesi" kapsamında gerçekleştirilen bu programda "Bilimsel Pratikleri ve Bilimsel Bilgiyi Bütüncül Bir Yaklaşımla Nasıl Öğretebiliriz? adlı çalıştay; Fen Bilgisi Öğretmenliği lisans ve lisansüstü öğrencileriyle gerçekleştirilmişir. Ayrıca "Bilimin Doğasının Yeniden Kavramsallaştırılmış Aile Benzerliği Yaklaşımı ile Öğretmen Eğitiminde Uygulanması" adlı seminer verilmiştir.